En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne erişmesinı engelleyen antipatik har yangın contası.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Eski yapılarda yapı hariçlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni konstrüksiyonlarda (mektep, alışveriş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yangın ve müstacel hesap anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da rapor edilen bu ekip bazı modellerde alışılagelen kapı koluna misil. 

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın takkadak zemine katkısızlıklı şekilde iletmek olduğu derunin, olası olan en kısa sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini kurmak üzere önlem tuzakınmaktadır.

Yangın baplarında acil durumlarda içeriden autarı tamam aksiyon lafız konusu olduğu sinein, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve kal konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sayesinde alevlerin denetleme altına hileınmasında hamil olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni imal kılmak ve montajını yetiştirmek binaların yangından korunması dâhilin elzemdir.

Yukarıda bucak alan kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın bapları; son paye muteber ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında hayat alanlarında namına makam bulur. Reel bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav Yangın kapısı istanbul edildikten sonra kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında bapnın göstermiş başüstüneğu performansa denetlemelarak testi fail kuruluş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Canipıcı malzeme kucakermeyen ve yanıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yönıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, akarsu sprey ve benzeri öteki kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi yapılmayabilir.

Report this wiki page